miércoles, 26 de enero de 2011

Anàlisis La Crida Barna 31

LA CRIDA BARNA 31

Resultats

Vs.

Resultat

Clas. Rival[1]

Clas. Equipo[2]

1

Joguines Adell

4-1 (Victoria)

Sin Clas.

Sin Clas.

2

CSK Balaguer

2-2

--

--

3

C.O.E

0-5 (Victoria)

18

5

4

Artic

5-2 (Victoria)

15

5

5

Auto-Gabi

1-4 (Derrota)

14

5

6

Cal Xirricló

5-3 (Victoria)

3

5

7

Ferial

2-2

6

4

8

Poli-Plasfe

4-3 (Victoria)

6

4

9

Olímpic Balaguer

2-3 (Derrota)

16

4

Victòries

Fins al moment han obtingut 5 victòries. D’aquestes cinc totes excepte la del Cal Xirricló han set contra equips de pitjor nivell que el seu. De les altre quatre victòries, la única treballada es la de fa dos setmanes contra Poli-Plasfe, equip de nivell similar al que va guanyar per un gol. Les victòries contra Joguines Adell, C.O.E i Artic son previsibles per la diferencia entre els dos

Empats

Aquest apartat es el mes coherent de tots. Els empats son contra equips de un nivell acceptable com son el Firal, que sempre ha anat mes o menys com ells a la classificació, i contra CSK, que sempre es un equip complicat,encara que aquest any no sigui el seu millor any.

Derrotes

Sens dubte es l’apartat menys lògic i el que més esperances ens dona. Les seves derrotes han sigut contra rivals inferiors a nosaltres. Auto-Gabi els va guanyar contundentment, i nosaltres dos setmanes després els vam guanyar a ells. La setmana passada, Olímpic Balaguer, un equip al que ens enfrontarem d’aquí a poc, els va guanyar quan suposadament són un equip de la part baixa de la classificació.

Conclusió

Així doncs la majoria dels seus punts son contra equips del mateix nivell o inferior. A la seva vegada han perdut punts contra Auto-Gabi i Firal que son equips que després nosaltres hem derrotat. El CSK com es va veure tampoc era un gran equip i els va esgarrapar un empat, o olímpic, fins aquesta última jornada anava quart per la cua.

Si juguem al mateix nivell dels últims partits sense cap dubte podem obtenir punts.



[1] Datos Jornada anterior

[2] Datos Jornada anterior

No hay comentarios: